Vardagstur

Vandring på Gotland & i Sverige

Turtips från Vardagstur.se till din e-post

Du som får denna e-post har valt att prenumerera på nya inlägg från Vardagstur. För information så använder vi nu den funktion för prenumeration på nya inlägg som finns i WordPress, plattformen som bloggen är byggd på.

Du behöver inte göra något om du vill fortsätta prenumerera, turtipsen kommer att komma till den e-post du angett men de kommer att ha avsändaren donotreply@wordpress.com då de skickas via WordPress prenumerationsfunktion. Du kan inte svara på dessa mail.

Vi använder din e-post enbart för att skicka dig notifieringar om nya inlägg på denna blogg.

Vi hoppas såklart du vill fortsätta prenumerera! Om inte så kan du avsluta din prenumeration med länken som finns längst ner i varje nyhetsmail.

Allt gott!

/Anna från Vardagstur

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2023 Vardagstur

Tema av Anders Norén