Vardagstur

Vandring på Gotland & i Sverige

Häng med på tur!

Jag har utbildat mig till vandringsledare!

Efter en intensiv, fullspäckad helg-kurs på Söderåsen är jag redo att börja leda vandringar i Friluftsfrämjandets regi här på Gotland.

Kul och spännande men samtidigt nervöst och skrämmande. Tänk om det kommer massor av folk?! Eller tänk om ingen kommer?!

Vintervandring på Galgbergsturen.

Till en början ska jag leda kortare efter jobbet-turer i en serie om sex Visbyturer jag satt ihop som kommer att ta oss igenom Visbys kvarter och grönområden. Fina vyer, natur-och kulturupplevelser och trevligt sällskap utlovas.

Jag tänkte smygstarta med att prova konceptet på Ringmuren-turen den 14 december kl 17.30. Vill du följa med?

Till våren när jag blivit lite varm i kläderna planerar jag att leda längre dagsturer runtom på ön – håll utkik efter mer info! Och sen – på sikt – kanske jag tar mig an vandringar med övernattning.

Sommarvandring på Hällarna-turen.

När jag leder vandringar som ledare för Friluftsfrämjandet gör jag det ideellt – deltagaravgiften för varje vandring går inte till mig utan till vår lokalavdelning så att fler aspirerande ledare kan gå på utbildning och föreningen kan erbjuda fler äventyr.

Du som deltagare och jag som ledare är försäkrade om något händer på turen – en trygghet för både dig och mig. Dessutom kan du delta på äventyr som andra lokalavdelningar arrangerar över hela Sverige – ganska bra, eller hur?

Vårvandring på Snäckturen.

Passar inte tider eller datum eller vill du gå själv? Jag rekar alla turer i förväg och skriver om dem här på bloggen – gå dem gärna på egen hand.

Följ gärna Vardagstur på Instagram eller prenumerera på vårt nyhetsbrev så du inte missar något spännande.

Hoppas vi ses därute! 🙂

/Anna, 5 december 2022

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2024 Vardagstur

Tema av Anders Norén