Vardagstur

Vandring på Gotland & i Sverige

La Palma

Vi åker på en veckas vandringssemester med ett par goda vänner till La Palma, den nordvästligaste Kanarieön. Resan har vi bokat hos Prima Travel och vi kommer att vandra i grupp med 10-15 andra. Hotell, guide, mat och transporter ingår, allt vi egentligen behöver fundera över är vad vi ska dricka till maten och om vi ska köpa med oss någon souvenir hem.

Skrovliga klippor och svart sand.

Vi bor hela veckan på hotellet Hacienda San Jorge i Los Cancajos.

Hotellets pool.

Varje kväll efter maten tar vi en promenad längs den fina strandpromenaden i Los Cancajos, för att låta benen få lite dynamisk återhämtning. Havet är aldrig stilla, det dundrar hela tiden in vågor som slår och bryts mot de skrovliga vulkaniska klipporna.

Enorma krafter i vattnet.

Vi ska vara på La Palma en vecka och är ute och vandrar varje dag.

Det är en oerhörd lyx att vara ute hela dagen, vandra i vackra och fascinerande omgivningar, låta kroppen jobba och sinnet vila och sen komma hem till hotellet och duscha av sig svett och damm, hänga vandringskläderna på tork, bada i havet eller hänga vid poolen, och avsluta med att bara sätta sig vid dukat bord och äta gott.

Hejdå La Palma.

Men alldeles för snabbt är veckan över och vi måste flyga hem till Sverige igen – men vi har haft en riktigt skön, avkopplande semester!

/Anna, 31 mars – 7 april 2017.


Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2024 Vardagstur

Tema av Anders Norén